Press Releases

Completion of the acquisition of participation in the company Intelli Solutions S.A.


Greek version follows

Following the announcement of July 23rd, 2021, Quest Holdings S.A. announces that on October 1st, 2021 acquires 60% of the share capital of Intelli Solutions S.A. through its 100% subsidiary Uni Systems S.M.S.A.. 

According to the terms of the agreement, Uni Systems acquired 55.2% through the purchase and sale of shares from the old shareholders and then 4.8% through its participation in a decided share capital increase of Intelli Solutions, thus Uni Systems acquires in total the 60% of Intelli Solutions S.A. share capital.

The total transaction price - for the acquisition of the percentage of 60% of the Intelli Solutions S.A. - amounts to €3.800.000; the total investment is estimated to reach the amount of €5.200.000 during the next two years, due to provisions for extra reimbursement of the old shareholders.

Intelli Solutions S.A. is an innovative software services company, with a more than 15 years successful history in the market, many successes and a footprint on both Greece and SE Europe. It is specialized in digital transformation services, emphasizing on Customer Engagement, Customer Onboarding and Retention and Revenue Assurance. The company has a broad clientele in Telecom, Banking and Insurance sectors, Utilities and Online Betting.

Ολοκλήρωση απόκτησης συμμετοχής στην εταιρεία Intelli Solutions Α.Ε.

Σε συνέχεια της από 23 Ιουλίου 2021 σχετικής ανακοίνωσης, η Quest Συμμετοχών Α.Ε., γνωστοποιεί ότι την 1 Οκτωβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η απόκτηση της συμμετοχής του Ομίλου Quest, μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας Uni Systems M.A.E. στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions A.E.. 

Στο πλαίσιο της καταρτισθείσας συμφωνίας η Uni Systems αποκτά το 55,2% μέσω αγοραπωλησίας και μεταβίβασης μετοχών από τους παλαιούς μετόχους και ακολούθως το 4,8% μέσω συμμετοχής της σε αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intelli Solutions A.E., ήτοι στο σύνολο η Uni Systems αποκτά το 60%. 

Το συνολικό τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του 60% ανέρχεται σε €3.800.000, ενώ η συνολική επένδυση εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα € 5.200.000 στην επόμενη διετία μέσω πρόβλεψης για την απόδοση επιπλέον ποσού προς τους παλαιούς μετόχους.

Η Intelli Solutions A.E., είναι μία καινοτόμος εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με 15ετή και πλέον επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πολλές διακρίσεις και παρουσία στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη. Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις υπηρεσίες Customer Engagement - Απόκτησης και Διατήρησης Πελατών (Customer Onboarding & Customer Retention) - και Revenue Assurance, διαθέτοντας εκτενές πελατολόγιο σε κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, ο Τραπεζικός και Ασφαλιστικός τομέας, η Ναυτιλία, οι Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας και το Online Betting.